25 Ocak 2011 Salı

çok heyecanlıyız...



Ahretliğimin de dediği gibi bu fikir aslında çok uzun zamandır aklımızdaydı. daha değişik bir formatta yapmayı planlıyorduk ama bir türlü fırsat bulamamıştık. sonra sevgili Fecir'in lezzetli bloğunu duyduğumuzda ne yalan söyleyeyim karnımızda bir kelebeklenme oldu. veee işte gün bugün dedik. umarız herkes için çok keyifli bir blog yapmayı başarabiliriz..Desteklerinizi bekliyoruz..sevgiler..

5 yorum:

  1. Hayırlı olsun canlarım, harika bir şey ya bu, uzun zamandır bu tarz blogları takip ediyordum ve hatta ben de açmak istiyordum. biliyorsunuz yemek yapmak ve güzel bir biçimde sunmak benim en sevdiğim alanlardan biri. size bu konuda destek olmaya hazırım.

    benim sofralarımın resimlerini de belki koyarsınız buraya, biraz hava yaparım...

    öptüm sizi.

    YanıtlaSil
  2. Hakkını yemeyeyim, diğer arkadaşlar da süper yemek yapıyolar:)) kimse alınmasın darılmasın değil mi???

    YanıtlaSil
  3. Ya ben kaç zamandır duyuyodum ama bakmaya fırsat olmamıştı:( kusuruma bakmayın:)) Hayırlı olsun valla, çok güzel görünüyo sayfanız, güzel şeyler koyunki biz de yararlanalım;) Bu SGB nasıl bir yermiş ki tüm yemek severler buraya toplanmış:)) isterseniz ben de değişik birkaç tarif verebilirim, yapar koyarsınız, bana da atıf da bulunursunuz:)) Ama fecir üstadımın eline su dökemem:))

    YanıtlaSil
  4. canlarım,
    adım geçmişken ben de hemen yorumumu bırakayım, gerçi yüzyüze de söyledim ama olsun :) blogunuz hayırlı olsun, bol tarifli, bol yorumlu olsun inşallah, google da ilk sayfalarda görünesiniz inşallah, e daha ne deyim... çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun canlarım, harika bir şey ya bu, uzun zamandır bu tarz blogları takip ediyordum ve hatta ben de açmak istiyordum. biliyorsunuz yemek yapmak ve güzel bir biçimde sunmak benim en sevdiğim alanlardan biri. size bu konuda destek olmaya hazırım.

    benim sofralarımın resimlerini de belki koyarsınız buraya, biraz hava yaparım...

    öptüm sizi.

    YanıtlaSil